Šneci z kuřecího masa

Suroviny

kuřecí prsa

sůl 

koření na kuřecí masoplátky 

anglické slaniny 

plátky šunky 

Dobré Ghi Přepuštěné maslo

trošku hladké mouky 

 

Na smažené šneky navíc: 

plátkový sýr 

hladká mouka 

vejce 

troška mléka 

strouhanka 

 

 

Dobré Ghi Přepuštěné maslo na smažení 

Postup přípravy receptu



Větší kuřecí prsa rozřízneme na plátek a rozklepeme do šířky, osolíme, posypeme kořením a dáme plátky slaniny a šunky. Srolujeme do závitku a nakrájíme na plátky, které napichujeme na špejle nebo delší párátka. Jde to lépe, když do rolky zapíchneme párátko a pak teprve ukrojíme plátek.

 



Větší kuřecí prsa rozřízneme na plátek a rozklepeme do šířky, osolíme, posypeme kořením a dáme plátky slaniny a šunky. Srolujeme do závitku a nakrájíme na plátky, které napichujeme na špejle nebo delší párátka. Jde to lépe, když do rolky zapíchneme párátko a pak teprve ukrojíme plátek.

Šneky osmahneme z obou stran na rozpáleném přepuštěném másle,výpek zaprášíme moukou, chvíli restujeme a zalijeme vodou. Maso pod pokličkou necháme chvíli dusit.

Taky můžeme připravovat v troubě, tyto šneky můžeme i grilovat. Pokud je chceme smažit, tak přidávám plátkový sýr a obalím 2 x v trojobalu. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

February 8, 2018

December 20, 2017

December 20, 2017

November 18, 2017

August 9, 2017

June 30, 2017

Please reload

Archive
Please reload

  © 2017 bz Zuzana Popikova