Šneci z kuřecího masa
Suroviny kuřecí prsa
sůl
koření na kuřecí masoplátky
anglické slaniny
plátky šunky
Dobré Ghi Přepuštěné maslo
trošku hladké mouky
Na smažené šneky navíc:
plátkový sýr
hladká mouka
vejce
troška mléka
strouhanka

Dobré Ghi Přepuštěné maslo na smažení
Postup přípravy receptu
Větší kuřecí prsa rozřízneme na plátek a rozklepeme do šířky, osolíme, posypeme kořením a dáme plátky slaniny a šunky. Srolujeme do závitku a nakrájíme na plátky, které napichujeme na špejle nebo delší párátka. Jde to lépe, když do rolky zapíchneme párátko a pak teprve ukrojíme plátek.
Větší kuřecí prsa rozřízneme na plátek a rozklepeme do šířky, osolíme, posypeme kořením a dáme plátky slaniny a šunky. Srolujeme do závitku a nakrájíme na plátky, které napichujeme na špejle nebo delší párátka. Jde to lépe, když do rolky zapíchneme párátko a pak teprve ukrojíme plátek. Šneky osmahneme z obou stran na rozpáleném přepuštěném másle,výpek zaprášíme moukou, chvíli restujeme a zalijeme vodou. Maso pod pokličkou necháme chvíli dusit. Taky můžeme připravovat v troubě, tyto šneky můžeme i grilovat. Pokud je chceme smažit, tak přidávám plátkový sýr a obalím 2 x v trojobalu.